Gezellig uit eten met een grote groep

Zoekt u een locatie om met een groep vrienden, uw familie of collega’s uit eten te gaan? Belterwiede Restaurant biedt diverse mogelijkheden voor gezelschappen. Van een familie buffet tot een gezellige barbecue en van culinaire diners tot een snelle lunch kunt u bij ons terecht. Wilt u de kinderen meenemen? Ook dat is geen probleem. Er is voor hen genoeg te doen!

Dagje uit omgeving Giethoorn?  Restaurant Belterwiede

Een gezellig dagje weg in Giethoorn Overijssel. Voor een dagje uit met de kinderen, teambuilding, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunt u terecht bij Belterwiede Restaurant nabij Giethoorn. Verschillende activiteiten georganiseerd door Belterwiede Restaurant in Wanneperveen. Deze mogelijkheden zijn uitsluitend mogelijk op reservering, en met een minimum vanaf 10 personen. In overleg is minder personen mogelijk.

Belterwiede Restaurant heeft zeer veel mogelijkheden!

Wilt u meer informatie, een persoonlijk & op maat gemaakt programma of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

Reserveren
Restaurant Belterwiede Wanneperveen Weerribben Wieden

Ontbijt

Begin uw fietsdag, familiedag of ander uitje in Nationaal Park Weerribben Wieden met een heerlijk ontbijtje! Al vanaf € 9.00 pp. Reserveren noodzakelijk.

Lees Meer
Hapjes buffet - Belterwiede Restaurant Wanneperveen

Brunch

Een dagje Giethoorn of fietsen door de Weerribben Wieden – strijk neer voor een heerlijke brunch bij Belterwiede Restaurant in Wanneperveen. Al vanaf 6 personen kunt u voor € 22.50 een brunch bestellen. Deze kan ofwel in buffet vorm