Café-Restaurant Belterwiede in Wanneperveen, Overijssel

Bij Belterwiede Café-restaurant nabij Giethoorn in Overijssel kunt u heerlijk uit eten in ons gezellige en sfeervolle restaurant. Wilt u gewoon even een lekker hapje eten, dan kunt u genieten van één van onze plates.

Vlees van de ambachtelijke slager, verse vis en waar mogelijk biologische en duurzame producten uit de streek. Onze kaart wisselt met de seizoenen, er is altijd een prettig geprijsd dagmenu en natuurlijk houden we ook rekening met eventuele speciale wensen. Daarnaast biedt Belterwiede Café-Restaurant een breed aanbod van buffetten, barbecues en diners aan voor gezelschappen, maar we stellen graag met u een diner of buffet naar wens samen.

Bekijk onze lunchkaart
Bekijk onze a la carte kaart
Tijdens de Feestdagen
Gezelschappen
Belterwiede Restaurant Wanneperveen

Uit eten met groepen – het ideale familie restaurant

Voor gezelschappen en groepen biedt Belterwiede vele mogelijkheden zoals een BBQ, koffietafel, brunch, picknick, diverse speciale groepsmenu’s, high tea, high wine, high beer en meer. Bekijk alle mogelijkheden op de pagina gezelschappen.

Binnen kijken?

Bent u in de buurt? U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in het restaurant. Of bekijk de foto’s hieronder van ons restaurant.