Wanneperveen-Giethoorn

Het waterrijke lintdorp Wanneperveen ligt op een steenworp afstand van het Venetië van het Noorden: Giethoorn. Belterwiede Restaurant is bij uitstek de uitvallocatie voor een leuke dag Giethoorn.Giethoorn is de laatste jaren weer een echte toeristische trekpleister geworden.

Vanuit Belterwiede Café-restaurant kunt u rustig uw dag Giethoorn aanvangen. Vrijgewaad van alle toeristische gekte wordt u ontvangen in het restaurant om vervolgens per fiets, Tuktuk, DAF, rondvaart- of fluisterboot Giethoorn te gaan ontdekken. Met veel plezier verzorgen we een uitgebreide picknick mee voor de middag of stopt u bij Eetcafé Giethoorn voor een lekkere lunch.

De (mid)dag eindigt weer in Wanneperveen bij Belterwiede Restaurant, waar u afsluit met een heerlijk diner, buffet of barbecue.

Bekijk de arrangementen
  • Nationaal park Weerribben Wieden Overijssel
  • Varen fluistertocht Weerribben Wieden Overijssel
  • Varen in Nationaal Park de Weerribben en Giethoorn

Arrangement op maat

Wilt u een arrangement op maat in Gierhoorn en omgeving, dan nodigen we u graag uit voor een kop koffie of thee om deze naar uw wensen samen te stellen. Lukt het niet om langs te komen, stuur dan een mail naar reserveren@belterwiederestaurant.nl of bel 0522-281714.

Wanneperveen-Staphorst

Op een kleine 20 kilometer van Belterwiede Restaurant ligt Staphorst. Dit monumentale dorp met haar klederdracht, woningbouw en band met het geloof, maakt het zeker de moeite waard om te bezoeken. Met de fiets, auto of DAFJE ontdekt u de mooie omgeving van Staphorst met onder andere de Zwarte Dennen, Klooster het Zwarte water of wat denkt u van de indrukwekkende weg met alle monumentale boerderijen van Rouveen naar Staphorst. U waant zich in een open luchtmuseum.

Bekijk de arrangementen
Staphorst Klederdracht

Enkele foto’s uit omgeving Wanneperveen