Wanneperveen-Giethoorn

Het waterrijke lintdorp Wanneperveen ligt op een steenworp afstand van het Venetië van het Noorden: Giethoorn. Belterwiede Restaurant is bij uitstek de uitvallocatie voor een leuke dag Giethoorn.Giethoorn is de laatste jaren weer een echte toeristische trekpleister geworden.

Vanuit Belterwiede Café-restaurant kunt u rustig uw dag Giethoorn aanvangen. Vrijgewaad van alle toeristische gekte wordt u ontvangen in het restaurant om vervolgens per fiets, Tuktuk, DAF, rondvaart- of fluisterboot Giethoorn te gaan ontdekken. Met veel plezier verzorgen we een uitgebreide picknick mee voor de middag of stopt u bij Eetcafé Giethoorn voor een lekkere lunch.

De (mid)dag eindigt weer in Wanneperveen bij Belterwiede Restaurant, waar u afsluit met een heerlijk diner, buffet of barbecue.

Bekijk de arrangementen
  • Nationaal park Weerribben Wieden Overijssel
  • Varen fluistertocht Weerribben Wieden Overijssel
  • Varen in Nationaal Park de Weerribben en Giethoorn

Arrangement op maat

Wilt u een arrangement op maat in Gierhoorn en omgeving, dan nodigen we u graag uit voor een kop koffie of thee om deze naar uw wensen samen te stellen. Lukt het niet om langs te komen, stuur dan een mail naar reserveren@belterwiederestaurant.nl of bel 0522-281714.

Wanneperveen-Staphorst

Op een kleine 20 kilometer van Belterwiede Restaurant ligt Staphorst