Belterwiede Café in Wanneperveen bij Giethoorn

Bij Belterwiede Café Restaurant te Wanneperveen in Overijssel kunt u terecht voor een gezellig dagje weg of een avondje uit. Geniet van lekker eten en leuke activiteiten.

Met een grote bar, dito stamtafel, een biljart en open haard proberen wij een sfeer te creëren waar u zich thuis voelt. Een paar mooie bieren op de tap, een uitgebreide café kaart en een glimlach achter de bar moeten de ingrediënten zijn voor een aangenaam verpozen. Zo maar een drankje aan de bar of op het terras, een partij biljart, darten of kaarten; wij verwelkomen u graag.

Maandelijks worden er muzikale middagen/avonden georganiseerd. Kijk hiervoor op onze agenda.

Ook voor een feestje kunt u terecht bij Belterwiede Café. Vanaf 20 personen kunt u terecht bij Belterwiede Café voor een volledig verzorgde feestavond in het café, georganiseerd naar uw wensen.

Bekijk onze Bar menukaart
Borrelhappen
Bierkaart
Speciaal Bieren
Café Sporten
Terras Belterwiede Restaurant Wanneperveen

Feestvieren in Café Belterwiede

Bent u op zoek naar een gezellige avond met uw familie, vrienden of collega’s voor fanatieke feestvierders, kies dan voor de feesten van Café-Restaurant Belterwiede. Het feest begint tussen met een heerlijke cocktail. Tijdens de avond kunt u vrij gebruik maken van de Hollandse bar en geven de jongens van de keuken de avond een culinair tintje.

De prijs variëert tussen de € 60,00 en € 95,00 p.p. De prijs is afhankelijk van de keuze van het aantal personen.

Feestavond in Café Belterwiede – kies je spel!

Jongens tegen de Meisjes
Maffia Avond
Ik hou van Holland

Binnenkijken? Bekijk de foto gallerij van Café Belterwiede